Meevallertje!

Meevallertje!

Vanmorgen om 9.45 uur stonden er twee mannen van Schreuder Revalidatie voor de deur met……

……..HET BED!!!!!!
 
Bremy en Gert, zoals ze zich vriendelijk voorstelden, waren net zo verbaasd als Erik en ik dat wij niet op de hoogte waren van hun komst en vroegen verontschuldigend of het wel uit kwam. NATUURLIJK kwam het uit!!!!!!
Ze hebben het bed netjes naar boven getild, gemonteerd en ingesteld. Daarna hebben ze nog gezellig een kop koffie gedronken en grapjes gemaakt over dat ze op kantoor zouden zeggen dat wij heel kwaad waren omdat we niets wisten van de levering.
 

Onze dag kon niet meer kapot! Wat heerlijk dat Roos nu veilig in haar eigen nieuwe bed kan slapen! En wat heerlijk om Roos op een voor ons ideale hoogte in en uit bed te kunnen tillen! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *