Blij met mij….

Blij met mij….

Soms heb je van die dagen dat je de hele dag met een glimlach op je kop rondloopt. Vandaag had ik zo’n dag…. Zo’n dag dat ik alles mooi vond, zo’n dag dat ik van alles genoot, zo’n heerlijke dag, zo’n dag dat ik ging als een speer, zo’n dag dat alles mee leek te zitten, zo’n dag dat ik blij was. Ook blij met mij…. Of misschien meer trots op mij.
 
Terwijl Morris en ik in het zonnetje met een MEGA omweg naar de Albert Heijn wandelden – normaal 10 minuten lopen, nu ruim een uur onderweg – bedacht ik me ineens dat ik het helemaal niet zo gek doe. Ik val af en toe, maar krabbel eigenlijk altijd wel weer overeind. Ik bots tegen muren, maar klim er steeds weer overheen. Ik zit niet stil, ik ga door. Ik vecht. Ik huil. Ik lach. Ik deel. Ik praat. Ik kijk en zie. Ik leef. Ik geniet. Maar bovenal….
 
 …..heb ik lief!
 
 
 
En nee… ik heb geen drugs o.i.d. gebruikt…                                                                              
                                                       ….ik vind gewoon dat je af en toe best zoiets over jezelf  mag zeggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *