Energy boost!

Energy boost!

Al een aantal jaren ga ik naar Eurosonic/Noorderslag. Een geweldig leuk muziekfestival in onze mooie stad! Vorig jaar sloeg ik over omdat ik net een paar dagen daarvoor bevallen was van Morris, maar dit jaar was ik er weer bij!!


Omdat mijn ouders in hun tijdelijke Hans&Grietje-huisje wèl het aangepaste bed hebben, maar verder geen ruimte voor Roos, bood mijn moeder aan om met mijn vader in ons huis te komen oppassen. Oh, en of wij dan niet beter ergens anders konden logeren, want dan konden we ècht uitslapen…. Hoe kan ik mijn ouders toch ooit bedanken…. 

De afgelopen twee nachten hebben Erik en ik dus op een luchtbed bij mijn broertje geslapen. D.w.z. Erik heeft geslapen en ik werd iedere keer wanneer hij zich omdraaide bijna het bed uit gelanceerd. Maar we konden wat langer blijven liggen ’s morgens en dat was heerlijk!

Eurosonic was wederom SUPER! Fantastische (nieuwe) bands gezien in super mooie en/of bijzondere locaties, genoten van de muziek en de fijne sfeer en daarnaast weer net als ‘vroeger’ het heerlijke ouderwetse stapgevoel… Bier tanken, slap ouwehoeren met wildvreemden (m.n. mannen in uniform) en voor het naar huis gaan ranzig (vr)eten bij de FEBO. En uiteraard veel gezelligheid met lieve vrienden! Ook al merk ik dat twee avonden op stap nu echt wel pittig begint te worden (zou het het liefst afschuiven op ons leven met Roos, maar vrees dat het ‘gewoon’ m’n leeftijd is), heb ik tóch een enorme energy boost gekregen. Het waren twee heerlijke avonden! Volgend jaar weer!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *