Bitterzoet Facebook

Bitterzoet Facebook

Ik deel en krijg reacties. Lieve, waardevolle reacties. Ik neem een kijkje in de levens van anderen. Soms gekleurde levens, want alleen de leuke momenten en voordeligste foto’s worden gedeeld. 
Negativiteit, in de vorm van ongenuanceerd galspuwen of achterlijke uitspraken op nieuws, personen en gebeurtenissen, boycot ik. Dat past sowieso niet in mijn wereld. Ook niet in mijn echte wereld.
Ik maak nieuwe contacten met mensen die voelen wat ik voel. Ik bereik een grotere wereld wanneer dat nodig is.
En de herinneringen…. Elke dag komen ze voorbij. Foto’s, dagverslagen, filmpjes. Van mijn gezonde Roos. Van toen alles nog normaal leek. Het lijkt lang geleden. Ik weet niet meer hoe het voelde… Ons onbezorgde leven.
De zoete herinneringen die voorbij komen, zijn nu bitterzoet. Geen weet van wat er zou gaan komen. Geen weet van wat we zouden verliezen. Herinneringen aan het contact, aan bepaalde mijlpalen, maar ook aan lastige tijden en aan de gouden momenten in de nieuwe wereld.
Bitterzoete herinneringen die ik voor geen goud had willen missen, maar die me zo ontzettend raken. Ze maken me aan het lachen en aan het huilen. En geven me een warm gevoel. Steeds weer.

~ Bitterzoet ~
Roos een half jaar voordat alles anders werdGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *