Qualitytime

Qualitytime

Toen Morris de laatste dag van onze vakantie in Dronten huilend riep dat wij Roos tóch liever vonden dan hem omdat we alleen maar met háár bezig waren, brak mijn hart.
We doen ons best om een balans te vinden en de aandacht tussen Morris en Roos zo goed mogelijk te verdelen. Maar dat lukt niet altijd. Roos vraagt meer aandacht. Of eigenlijk voortdurend aandacht. En zonder zorgverleners zijn wij inderdaad helaas meer met haar bezig dan met Morris.
Ondanks dat het mijn hart brak, vond ik het fijn dat hij het riep, omdat we daarna een mooi gesprek hadden waarin hij zijn gevoelens kon uiten en ik o.a. kon uitleggen dat we van Roos en hem evenveel houden. Ik beloofde hem om ook even met z’n tweeën weg te gaan.

Toen ik Morris later vroeg waar hij naar toe wilde, antwoordde hij; “Nou, ergens bij Assen of bij Groningen is het Apollo hotel, dat zag ik toen we een keer naar de bouwmarkt reden…”. Hij wilde dus naar het Apollo hotel, uiteindelijk werd het iets anders…

Gisteren was het zover. Na een spontane picknick ergens in een weiland en een bezoek aan het openluchtmuseum in Warffum (aanrader!!) eindigde onze reis op nog geen 10 km van ons huis bij de Hayema Heerd. Een prachtig plekje met gastvrije eigenaren en naast een kleine camping heel bijzondere accomodaties. Wij overnachtten in een stro-iglo! En we hadden het fijn!
Morris heeft heerlijk gespeeld in de beach barn (een schuur vol zand!), op de schommels en trampoline en met de skelters. Het uitzicht was subliem, het stro-bed sliep goed en vanmorgen werden we verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijt. En Roos en Erik? Die kwamen gister op het eind van de dag tóch nog even langs, want Morris vond het wèl gezellig als ze bij ons kwamen eten.
We hebben het heerlijk gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *