Er even tussenuit!

Er even tussenuit!

Roos is opa’s grote vriendin. Opa Luuk is dol op Roos. Als opa een zware dag op zijn werk heeft gehad, komt hij zijn grote vriendin even opzoeken en is zijn dag weer goed. Het is bijzonder om te zien hoe sterk Roos reageert op mijn vader. Blij steekt ze haar handjes naar hem uit als hij zijn grote handen naar haar uitsteekt. Ze lacht en dolt met opa of ze gaat lekker tegen hem aanliggen.
Roos is oma’s lieve poppetje. Oma Margreet knuffelt met Roos en zingt liedjes. Oma kijkt goed naar Roos. Het viel haar als eerst op dat Roos af en toe even ‘wegviel’. Mijn moeder is echt zo’n lieve, zorgzame knuffel oma.
Opa Luuk en oma Margreet kennen Roos goed. Ze durven het aan om Roos haar medicijnen te geven, bloed te prikken en Ketogeen te koken en ze weten hoe ze moeten reageren als ze een aanval krijgt. Ze hebben via marktplaats voor een prikkie een aangepast bed (hoog/laagbed) aangeschaft voor bij hun thuis zodat Roos veilig bij ze kan logeren. 

En dat alles maakt dat Erik en ik afgelopen weekend er even lekker tussenuit konden. Roos en Morris gingen logeren bij opa en oma en wij konden eindelijk even bijtanken na alle hectiek van de afgelopen maanden. Even samen zijn en weer tot elkaar komen. Even geen zorgen…
Een weekendje Amsterdam. Beetje rondslenteren in de stad, beetje cultuur, beetje eten, beetje drinken, beetje gek doen, beetje genieten van de voorjaarszon en weer een beetje opladen.
 
                           Het was HEERLIJK!!!!
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *