Ouderwets gezellig!

Ouderwets gezellig!

Zaterdag had ik een cocktail workshop met mijn lieve gezellige vriendinnen Christie, Jandra, Jet, Candida en Yvonne. Kinderen uitbesteed aan opa en oma. Mama kon los! 

De cocktail workshop was erg leuk en vooral lekker. Leerzaam? Na de eerste proefronde sloegen de meesten van ons denk ik al niets meer op, maar het drukte de pret absoluut niet. Na de workshop uiteraard de stad nog in. De drank vloeide rijkelijk en naar mate de avond vorderde werden de babbels vlotter, tikkeltje uitdagend en melig (of baldadig). We dansten en sjansten en hadden de illusie dat mensen ons in de 20 schatten. Wat uiteraard hielp was dat een jongen niet geloofde dat ik ál 35 was, maar ik denk dat menig stapgast gedacht zal hebben “daar heb je weer zo’n groep ‘oude wijven’ die denkt dat ze nog jong zijn….”. Het boeide niet, alcohol vertroebelt je blik en gedachten.  De klok tikte verder…. en ging die nacht ook nog een uur vooruit.  Rond 4 uur was het genoeg. Tijd om een eind te breien aan de avond! Een avond waar ik alle zorgen even vergat en me lekker heb laten gaan. En hoe brak ik de volgende dag ook was en hoe erg ik merk dat ik nu nóg moet bijkomen omdat ik écht geen 20 meer ben…. het maakt me niets uit! Ik kan er weer even tegen aan! Bedankt lieve vriendinnetjes voor de ouderwets gezellige stapavond!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *