Vakantie???

Vakantie???

Volgende week begint de zomervakantie…. 

Verre reizen, reisjes dichtbij, kamperen, een huisje, auto, vliegtuig, een week, twee weken, etc. Iedereen heeft het over vakantie. Elke keer wanneer ik de plannen van een ander hoor, voel ik een steek van jaloezie. Ik wil ook! En elke keer wanneer mij wordt gevraagd waar we naar toe gaan op vakantie, pers ik met moeite uit m’n keel dat we het nog niet weten. We weten nog steeds niet waar we naar toe kunnen. En het kleine beetje energie dat ik momenteel heb, is niet meer voldoende om super actief op zoek te gaan. Het is een frustrerende zoektocht namelijk. Het bed is afgewezen, dus we zijn aangewezen op een accommodatie met een aangepast kinderbed. Natuurlijk zijn we lekker op tijd, zo vlak voor de periode dat iedereen weg wil :-(. Alles, van het toch al magere aanbod met aangepaste kinderbedden, lijkt vol. En als er al wat vrij is, is er niks te doen voor Jasmijn. Want ook zij moet een leuke vakantie hebben. 
Ik vind het zwaar K want we zijn zo toe aan even weg van huis, even in een andere omgeving met z’n allen….

Dus mocht iemand nou een leuke plek weten (in Nederland) waar een aangepast kinderbed is en wat ook leuk is voor een tiener? Laat het dan A.U.B. weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *