Nationale collecteweek Epilepsiefonds

Nationale collecteweek Epilepsiefonds

De Nationale collecteweek van het Epilepsiefonds is vandaag precies op de helft. Vandaag is lieve Roos ook precies 12 weken opgenomen. En het eind is helaas nog niet in zicht.

De medicatie die nu op de maximale dosering voor Roos zit, lijkt niet voldoende te doen. Dat wil zeggen, we zien wèl dat Roos meer helder uit haar ogen kijkt wanneer ze weinig aanvallen heeft, maar die momenten zijn helaas zeldzaam. De afgelopen drie weken heeft Roos weer zoveel aanvallen dat ze dagelijks gecoupeerd (noodmedicatie krijgt) wordt. Soms 2 keer per dag en zelfs na het couperen lijken de aanvallen nog steeds sterker dan de medicatie. Roos is van het actieve en blije meisje, weer veranderd in een (overwegend) slap en klein hoopje ellende. 
Afgelopen week heb ik me meerdere keren afgevraagd… Zou dit het dan zijn? Moeten we maar accepteren dat de aanvallen nu ècht de overhand krijgen? Dat dit het is? Moeten we accepteren dat dit weer het zoveelste medicijn/ behandelmethode is dat de aanvallen niet kan onderdrukken? Dat we weer een stukje van lieve Roos kwijt raken? Ik kán en wíl het niet geloven…. 

En daarom roep ik iedereen op om te doneren aan het Epilepsiefonds. Zodat zij onderzoeken kunnen blijven doen naar die rot epilepsie en naar goede behandelmethodes. Zodat Roos, die met haar 3 jaar nog een heel leven voor de boeg heeft, een grotere kwaliteit van leven krijgt. En met haar vele anderen.
Ik heb een digitale collectebus aangemaakt via het Epilepsiefonds. Maar liefst 36 lieve mensen hebben met elkaar al €411,- gedoneerd voor het fonds. Wat zou het mooi zijn als de €500,- gehaald wordt! Alle kleine beetjes helpen! 

Klik HIER om direct naar mijn collectebus te gaan! Update 26-06-2015

Uiteindelijk hebben 58 mensen maar liefst €727,- gedoneerd in mijn bus voor het Epilepsiefonds! Super bedankt allemaal!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *