Persoonlijke mijlpaal

Persoonlijke mijlpaal

Precies twee jaar geleden werd ‘De wereld van klapRoos’ geboren. Mijn eerste blog ‘De wereld op z’n kop’ schreef ik op 19 november 2013. En precies vandaag schrijf ik mijn 100ste blog! Geen uitgebreide, dat komt wel weer. Maar wel met gepaste trots… 

Trots op wat we in die twee jaar bereikt hebben om het leven zo makkelijk mogelijk te maken voor Roos. Trots op ons prachtige gezin. Trots op ons. Trots op Roos. Onze mooie lieve Roos… 


Ik heb geen idee hoeveel mensen mijn blog lezen (al zie ik aan het aantal pageviews dat het er best veel zijn), geen idee of mensen mijn blog volgen, geen idee of er meer begrip gekweekt wordt, geen idee of mensen herkenning vinden en geen idee of mensen steun ervaren. Maar ik weet wel dat het schrijven voor mij een uitlaatklep is en ik er nog lang niet mee ga stoppen. In ons leven is er genoeg om over te schrijven en genoeg om van me af te schrijven. Dus óp naar de 200! 

2 gedachten over “Persoonlijke mijlpaal

  1. Ongeveer drie weken geleden werd ik geattendeerd op je blog. Het was zondag. Ik ben bij het begin begonnen…en pas gestopt toen ik alle blogs had gelezen. Wat kan jij prachtig, beeldend, oprecht een eerlijk schrijven. Als je het ooit eens in boekvorm uitgeeft ( wat helemaal niet gek zou zijn) Ga ik het absoluut kopen! Hoop dat je nog heel lang verder gaat met bloggen over Roos en je gezin!

  2. Bijna 2 jr hebben we elkaar ontmoet op de ketopoli. Sinds ruim een jaar lees ik je blog. Was ook benieuwd hoe het met Roos zou gaan.
    Je kunt fantastisch omschrijven hoe epilepsie het hele gezin onderuit kan halen maar dat je er samen supersterk van wordt.
    Ga vooral door met schrijven over jullie mooie Roos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *