Dreams can come true!!

Dreams can come true!!

Een hele dikke vette WAUW!!! Want……..


WE KUNNEN STOPPEN!!!!!!! 

We zijn er!!! En we zijn er beduusd van….

In slechts zeven weken tijd heeft de lieve wereld om Roos heen het streefbedrag van 20.000 euro bij elkaar weten te ‘sprokkelen’. Het is niet te bevatten wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd. Dít hadden we absoluut niet verwacht…. Dat er een mooi klein startbedrag voort zou komen uit de ‘droom’ hadden we wel gedacht. Maar in (slechts) zeven weken het streefbedrag van 20.000 euro? Nee, dat hadden we niet durven dromen (ondanks dat het een droom heet op Dream or Donate). Wauw, wauw en nog eens wauw!! Bijzonder, lief, bizar, mooi, ontroerend…. Woorden schieten tekort! 

Het bedrag van 20.000 euro hebben we nog niet bereikt op Dream or Donate, maar als we het totaalbedrag van € 18.165,- (min de kosten voor Dream or Donate) optellen bij de schenkingen die privé zijn gedaan, dan tikken we de 20.000 aan!! Het is dus niet nodig om langer door te gaan. We kunnen een bus kopen!!!! En houden jullie daar uiteraard van op de hoogte!!!

Ik weet nu eerst even niets te schrijven…. Geen woorden, vol hoofd en sterk behoefte aan taart. Iedereen die dit leest en op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen (door te delen, een actie te verzinnen, een artikel te schrijven, mee te leven of te doneren op de site of privé…)….  Ontzettend bedankt! Jullie hebben een fantastische bijdrage geleverd om ons als gezin weer op weg te helpen!! En dat is voor ons onbetaalbaar!!! 
Bedankt!



4 gedachten over “Dreams can come true!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *