Kerstgedachte

Kerstgedachte

Kerst vier je samen schreef ik vorig jaar. Dit jaar vieren wij kerst gelukkig ook samen. Met lekker eten, gezelligheid, films kijken, spelletjes spelen, lezen en relaxen. Maar vooral SAMEN!  

Helaas is samen niet vanzelfsprekend… Omdat iemand in het ziekenhuis ligt of tè ziek is samen te kúnnen zijn. Omdat iemand aan de andere kant van de wereld zit. Omdat iemand door de rechterlijke macht even niet thuis mag wonen. Of omdat iemand er helemaal niét meer is… Ik heb het het afgelopen jaar allemaal van dichtbij meegemaakt of gezien.

Dus gooi irritaties of negatieve gedachten aan de kant en stop met zuchten omdat je naar je (schoon)familie moet, maar lach en wees lief voor elkaar, pak elkaar wat vaker vast en wees je bewust van het feit dat je samen mág en kán zijn! 

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *