Een Prachtnacht!

Een Prachtnacht!

Even hadden we er een hard hoofd in toen we zaterdagochtend na een pittig nachtje ontwaakten in het vakantiehuisje nabij Amsterdam. Roos al vanaf woensdag in een flinke status en geen teken van verbetering. Maar…. zo onvoorspelbaar als de epilepsie komt, zo onvoorspelbaar verdwijnt het ook weer. En zo beleefden we uiteindelijke een heerlijke middag aan zee en een fantastische avond in het Rijksmuseum bij de Prachtnacht. Muziek, lekkers, kunst, cultuur, verkleden, op de foto, Rembrandt, Yes-R en allemaal fantastische vrijwilligers die er met elkaar voor zorgden dat dit een geslaagde avond was. Maar het mooist? Dat je relaxed rond kon lopen omdat niemand (geërgerd) keek als je kind keihard gilde, sputterde, fladderde, huilde of in een rolstoel zat.
We hebben een heerlijk weekend gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *