Voor Bram

Voor Bram

Die lieve Morris….
Hij speelde op Roos haar afdeling met Bram. Een jongetje dat ook opgenomen ligt. Samen fietsten ze over de afdeling en hadden plezier. Toen Morris naar huis moest zei hij tegen Bram; Morgen maak ik een tekening voor je!

De volgende dag tekende Morris een mooie T-Rex voor Bram en bedacht dat hij wel een van zijn dino’s cadeau kon doen aan Bram. Terwijl hij zorgvuldig een dino uitzocht, zei hij dat hij helemaal tranen in zijn ogen kreeg. Dus ik vroeg of hij soms last had van zijn ogen. “Nee”, was zijn antwoord. Ik vroeg hem of hij het dan lastig vond een dino van zichzelf weg te geven? “Nee, ik weet het niet”, was zijn antwoord.
Het was even stil en toen zei hij; “Ik denk dat ik tranen in mijn ogen heb van blijheid. Ik heb nog nooit een tekening voor een ziek kind gemaakt. En het voelt fijn.”.

Die zelfde dag bracht Morris zijn tekening naar Bram. Bram werd er stil van en kreeg een enorme glimlach op zijn gezicht. Het cadeautje pakte hij liever uit als hij weer alleen met zijn vader was. Later kwam de verpleegkundige Morris vertellen dat Bram heel erg blij was met de mooie tekening en de dino. Morris straalde van oor tot oor.

Hoe bijzonder… een mannetje van nog geen 5 en een half, dat nu al zo begaan is met de wereld om zich heen. Trots!
❤️

Eén gedachte over “ Voor Bram

  1. Lieve mensen, Wat een zorgen voor zo’n kleine Roos….en wat een kameraadschap van 2 jongens.. Wat altijd lastig, wanneer jezelf weer naar huis kunt met je dochter, dat je zoontje ook weer afscheid moet nemen van een kindje, dat ook wel wat plezier kan gebruikenindit geval Bram….Heel veel sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *