We hadden géén idee…

We hadden géén idee…

2 juli 2013 kwam onze wereld compleet op z’n kop te staan. Geen idee wat dat precies zou betekenen, voor Roos en voor ons. Geen idee wat ons allemaal te wachten zou staan of waar we tegenaan zouden lopen…. De heftige emoties, de enorme teleurstellingen, de angst en het machteloze gevoel wat we voor onze kiezen zouden krijgen (en nog steeds krijgen), de stapels papierwerk, de bureaucratie. Maar ook geen idee van onze veerkracht, oplossingsgerichtheid, de onvoorwaardelijke liefde, de gouden momenten, de mooie hulpmiddelen, de steun uit onze omgeving, mooie contacten, het intens genieten van kleine dingen…

2 juli 2013 stapten we de gesprekskamer uit en vanaf dat moment zou ons leven nooit meer zo zijn als het was. We hadden ècht geen idee….

Vandaag 8 jaar Lennox-Gastaut.

❤️🌹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *