Afscheid van de tijd…

Afscheid van de tijd…

Twee paddenstoel krukjes. Ik kocht ze toen ik zwanger was van Roos… om op haar kamertje te zetten. Een roze met rood/witte stippen kamer. Een mooie mix van zoet en stoer.

Tot we verhuisden naar ons huidige huis (7 jaar geleden) stonden de twee paddenstoel krukjes als accessoire op Roos haar kamertje. Het kamertje dat na haar tweede verjaardag veranderde van een normale kinderkamer in een kamer met een groot aangepast bed. Daarna belandden de paddenstoelen op de zolder van ons nieuwe huis. Ik wilde ze niet weg doen. Of liever gezegd… ik kón ze niet weg doen. Het waren de eerste accessories die ik kocht voor het kamertje van mijn eerste kindje in een tijd waarin alles nog onbezorgd was. Of onbezorgd leek.

Inmiddels zijn er weer wat jaren voorbij. De Roos van nadat ze ziek werd is ouder dan de Roos voordat ze ziek werd. De spullen van voor die tijd krijgen minder waarde… misschien omdat ik niet meer zo sterk voel wat ik toen voelde. Dus na de laatste zolderopruiming zette ik de paddenstoel krukjes op marktplaats en afgelopen week verkocht ik ze. Met een beetje weemoed. Dat wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *