Iets nieuws…

Iets nieuws…

Zuurstofflessen in huis. Inclusief een zuurstofconcentrator en een waarschuwingssticker op de deur. Om te kijken of Roos met zuurstofondersteuning sneller herstelt uit grote aanvallen en statussen. De saturatiedips en lage saturatie kennen we, maar we keken het vaak aan óf we belden 112. Nu gaan we kijken of we het zonder 112 kunnen oplossen en of we kunnen zorgen voor een sneller herstel en meer comfort bij Roos.

Begin oktober wordt ze daarom opgenomen in het SEIN. “Een zo kort mogelijke opname..”, zeiden we tegen de neuroloog. Ze had het over minimaal 4 weken, wij zeiden maximaal 2 weken. Dat is haalbaar met betrekking tot de organisatie van de zorg rondom Roos … en Morris… en onszelf… en ons werk. En twee weken is al lang genoeg, want thuis is gewoon de beste plek om te zijn. Voor ons allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *