Een feestje!!!

Een feestje!!!

Vandaag was, op de kraamtranen van vanmorgen na, een klein feestje!

Kleine lieve Morris liet ons maar liefst 5 en een half uur achtereen slapen en Roos sliep uit tot half 10!
We gingen dag 3 van het Ketogeen dieet in. Het ontbijt en de lunch zijn nu vloeibaar. Vanmorgen had Roos niet echt zin in de Ketoshake, maar toen Erik haar als een baby op schoot nam en haar drinken gaf, dronk ze haar beker netjes leeg. Lunch idem.

We kregen een telefoontje van Schreuder Revalidatie, met de mededeling dat de aanvullende onderdelen voor Roos haar loophulpmiddel waren geleverd en dat de wagen vanmiddag al bij ons gebracht en afgesteld kon worden. “Het heeft wel lang genoeg geduurd nu…”, waren de woorden van ons contactpersoon.
Dus eind van de middag kon Roos dan éindelijk in haar ergonomisch verantwoorde loopwagen rond scheuren!


 

 
En verder hadden we vanavond een klein ‘eet-feestje’. Roos had haar laatste avondmaal. Vanaf morgen krijgt ze alle maaltijden vloeibaar (op de tussendoortjes na).
We hebben allemaal dingen gemaakt die Roos erg lekker vindt.


Een onsamenhangende en vrij ongezonde maaltijd, maar lekker belangrijk! Roos moest genieten! Pizza, gebakken aardappeltjes met mayo, pasta met rode saus, fruitsalade, worstjes en een lekker toetje. Roos heeft er heerlijk van gesmuld!

Nog een mooi nieuwtje… Voortaan kunnen we hulpmiddelen rechtstreeks bij Schreuder aanvragen. Schreuder heeft sinds 1 januari het mandaat om direct hulpmiddelen toe te kennen wanneer zij vinden dat het hulpmiddel nodig is. Dit hoeft dus niet meer via Harting Bank en de verzekering.
 
Wij zijn blij!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *