Stront chagrijnig….

Stront chagrijnig….

De komst van een baby betekent ook de komst van nachtelijke avonturen. Tot dusver bleven deze nachtelijke avonturen vrij onavontuurlijk en beperkt bij het verschonen van een plasluier en het geven van een flesje. Maar vannacht kwam daar verandering in…


Lieve kleine Morris besloot te gaan poepen vannacht. Nou heb ik het altijd al fascinerend gevonden hoe zo’n klein mensje zo’n hoeveelheid poep kan produceren in één poepbeurt, maar Morris sloeg echt alles… Het bleef er maar uitkomen… Gelukkig weet ik mij doorgaans goed te redden met billendoekjes. Helaas liep dit vannacht anders.
De billendoekjes van Pampers zijn 100% afgekeurd vannacht!!! Ten eerste stinken ze, ten tweede zijn ze niet met één hand uit de verpakking te krijgen. Ze blijven aan elkaar kleven waardoor je een lange sliert doekjes uit de verpakking trekt, terwijl je met je andere hand de voetjes vast hebt om te zorgen dat het kind (en jijzelf) niet onder de poep komt te zitten. Een half uur en bijna één pak doekjes verder, met een echtelijke ruzie vanwege een door mijn gevloek wakker wordende Erik en de poep overal, weet ik nu waar de uitdrukking ‘stront chagrijnig‘ vandaan komt!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *