Schokkend….

Schokkend….

Ik heb een poosje nagedacht of ik dit wel zou plaatsen…. Het is niet leuk voor Roos en kan verschillende emoties losmaken bij de kijkers. Een schokkend filmpje. Letterlijk en figuurlijk. Een filmpje waarin arme Roos een aanval krijgt. Het is geen leuk filmpje. Waarom plaats ik het dan toch? Gewoon…. Zodat iedereen één keer kan zien en ervaren wat wij meerdere malen per dag zien en ervaren. Went het? Nooit! Misschien schrik ik er niet meer zo erg van als jullie doen… Maar elke keer als ik Roos zo zie, krijg ik een brok in mijn keel, slaat m’n hart sneller en wil ik haar dicht, heel dicht bij me houden. En geloof me, epileptische aanvallen kunnen er nóg vervelender en erger uit zien en nog langer duren. Maar ik vind dit al wel genoeg eigenlijk…. Schokkend. Letterlijk en figuurlijk…. Kloten Lennox-Gastaut!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *