Een heerlijk weekje…

Een heerlijk weekje…

Zomaar opgeven ligt niet in mijn aard, daarom surfte ik úren op het wereld wijde web en belde en mailde ik net zolang in het rond tot ik een geschikte vakantiebestemming vond èn een aangepast campingbed! 

Afgelopen vrijdag vertrokken Erik, Jasmijn, Roos, Morris en ik met twee tot de nok toe volgeladen auto’s naar Meppen in Drenthe. Een weekje in een Finse bungalow op een camping in het bos. Een eigen (grote) tuin, voldoende ruimte in het huisje, zwembad op de camping….. èn een manege. Voor ieder wat wils dus! 
Het was prachtig weer. Roos kon lekker rondkruipen op het gras (zonder helm) en spetteren in het opblaasbare zwembadje. Zij genoot en wij dus ook. Jasmijn zagen we vanaf dag één alleen nog maar tijdens het eten en wanneer ze naar bed moest. Ze maakte snel vrienden en hing rond in de manege of het zwembad. Heerlijk om te zien dat ook zij het naar haar zin had! En Morris, Erik en ik zaten relaxed in de schaduw op de veranda. Eigenlijk hebben we een week lang helemaal niks gedaan…. M’n ouders kwamen nog een dagje op visite en op woensdag kwamen mijn lieve nichten Christie en Mirjam mij ondersteunen (en gezelschap houden natuurlijk) omdat Erik een afspraak in Amsterdam had voor zijn werk. 
Om een lang verhaal kort te maken…. het was een HEERLIJKE week! Een heerlijke vakantie met z’n allen! En het was ook fijn om weer naar huis te gaan. Een goed teken lijkt mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *