Over klussen en een kapotte rug…

Over klussen en een kapotte rug…

Ons nieuwe huis wordt mooi! En het schiet op! Wat ook wel fijn is aangezien we over twee en een halve week móeten verhuizen…

Terwijl bij de andere huizen in het hofje het meeste werk vanwege de bouwvak stil ligt, werken de stratenmakers en de stukadoor bij ons gewoon door. En hoe! De oprit van zowel het huis van mijn ouders als ons huis is zo goed als klaar en achter in de tuin is een start gemaakt met het leggen van de grote terrastegels. Daarnaast is ons huis al helemaal gestuukt en hadden we een enorme meevaller toen Artak (onze fantastische stukadoor) meedeelde dat hij de muren beneden wel ‘even’ mee zou spuiten met latex zodat we die niet meer hoefden te sauzen. De benedenverdieping is daarmee zo goed als klaar wat betreft het schilderwerk!

Ondertussen is Erik nog 3 dagen per week aan het werk, zit ik 2 dagen per week met Morris thuis (en ben daar druk aan het opruimen en inpakken) en klussen mijn ouders met een aantal vrienden alle dagen hard in ons huis. Heel erg hard! En daar zijn we ze ENORM dankbaar voor, want in onze weekenden kunnen we helaas ook niet klussen omdat we geen opvang voor de kinderen hebben (en de zorg eigenlijk niet meer te doen is in je eentje met een net loslopende dreumes en een onvoorspelbaar Roosje). De dagen dat we wèl kunnen klussen, proberen we natuurlijk keihard mee te helpen! Alles moet af voor 7 augustus!! En zoals het er nu uitziet, gaat dat wel lukken, want alles lijkt mee te zitten. Nou ja, alles….

Sinds gisternacht heb ik een gruwelijke pijn in mijn rug met uitstraling naar mijn been. Van de huisarts kreeg ik gisteren een doorverwijzing naar de neuroloog omdat ze vermoedt dat ik een hernia heb. De klachten spelen stiekem eigenlijk ook al een half jaar, maar waren met paracetamol en stilzwijgen aardig te onderdrukken en daarnaast was het de ene keer erger dan de andere keer (en soms zelfs even helemaal weg). Maar nu is het dus even mis. Het werk ligt voor mij noodgedwongen stil en dat vind ik zwaar K…. want ik wil graag aan de slag! Helaas kan er op dit moment even weinig aan veranderen en probeer me maar nuttig te maken op een andere manier. Gordijnen uitzoeken, verhuisberichten mailen en nadenken over de inrichting. Het komt wel weer goed en tot die tijd is het zoals het is (wat ben ik blij met mijn cursus mindfulness!!).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *