Een nieuw avontuur is begonnen!

Een nieuw avontuur is begonnen!

We zijn verhuisd!! 
Na drie en een halve week KEI-hard werken zijn we vrijdag 7 augustus verhuisd naar ons nieuwe prachtige huis in Zuidhorn. Met de verhuizing namen we afscheid van mijn geliefde stad Groningen en ben ik officieel geen stadjer meer, maar een plattelandsbewoner. Ik heb er vrede mee…
We hebben zo lang toegeleefd naar dit moment en we zijn al zo lang bezig met dit fantastische project, dat ik er helemaal klaar voor was. Na 2 nachten in dit nieuwe huis, heb ik ons oude huis nog geen moment gemist. Natuurlijk was het vrijdag, toen ik de deur van een helemaal leeg huis op slot draaide, even een emotioneel momentje. Er liggen veel mooie, maar ook heftige herinneringen in ons oude huis, maar die liggen achter ons. We zijn aan een nieuw avontuur begonnen…. zorgen met en voor elkaar en ook nog eens naast elkaar!


Ons nieuwe huis is prachtig en wordt alleen maar mooier als alles ècht af is, als alles een plek heeft gekregen en alles aan de muur is gehangen. Het is ruim, licht, mooi, nieuw… Het voelt als thuis. Gelijk al. En het is vanaf het moment dat Roos vrijdag blij gillend bij mijn vader op de arm het huis binnen kwam al zo ontzettend veel gemakkelijker! We kunnen Roos in haar stoel naar haar kamer of de badkamer rollen. Geen gevaarlijke situaties meer op de trap, geen gebroken ruggen meer… Heerlijk! En Roos lijkt blij met haar nieuwe kamer. Alleen een beetje jammer dat het eerste weekend in het nieuwe huis, zo’n slecht weekend voor haar was qua aanvallen…
Ook Jasmijn en Morris zijn blij met hun kamers. En ze hebben heerlijk aangerommeld op hun kamers en buiten rondom het huis. 

Ondanks dat we nog midden in de troep zitten (verhuisdozen, alles is ‘kwijt’), zijn we allemaal zo ontzettend relaxed. Alsof er iets van onze schouders is afgegleden… 
Wij zijn blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *