Een prachtige vakantie op z’n kop…

Een prachtige vakantie op z’n kop…

In augustus 2013 fietsten wij voor het laatst met Roos. Daarna lukte het niet meer omdat Roos vanwege alle aanvallen niet langer veilig in een fietsstoeltje kon zitten.
Op Hemelvaartsdag 2017 fietsten we voor het eerst sinds 2013 weer met Roos. Super relaxed zat ze in een prachtige speciale fietskar die we ter beschikking hadden bij de aangepaste mindervalide kinderbungalow op vakantiepark De Krim op Texel. Roos gilde het uit van plezier en terwijl ze de straat uit fietste met opa, keek ik ze met een brok in mijn keel na. Wat een mooi bijzonder moment.

Nog bijzonderder werd het toen we lazen dat de speciale fietskar met een extra wiel omgebouwd kon worden tot een buggy en dat deze buggy ook mee het strand op mocht. Met de buggy achter in de bus zijn we naar het strand gereden en hebben we Roos naar de zee geduwd.
Toen we over het duin kwamen en Roos het strand en de zee zag zette ze het weer op een gillen. Zo enthousiast. Bij de zee tilde Erik haar uit de buggy en ondersteund door Erik en opa stond Roos voor het eerst in haar leven in de zee. Ze genoot en wij misschien nog wel meer.
En toen we na dit bijzondere moment weer terugliepen naar het duin, stroomden de tranen over mijn wangen.

Niets is normaal, alles is bijzonder. Het was een mooie, bijzondere, emotionele en confronterende mini-vakantie met goede en slechte dagen, maar wat hebben we enorm genoten. Samen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *