Thuis van die mooie plek

Thuis van die mooie plek

We zijn weer thuis.
Thuis van de plek waar we na dit roerige jaar zó enorm naar uitkeken. Thuis van de plek waar iedereen bijzonder normaal is. Thuis van de plek waar iedereen gewoon mag ‘zijn’.
Thuis van één van de weinige plekken waar we SAMEN op vakantie kunnen zonder het gevoel te hebben dat we keihard aan het werk zijn of ons ongemakkelijk voelen omdat Roos sputtert en gilt. Thuis van de plek met de juiste faciliteiten en aanpassingen voor Roos en de mogelijkheid om zorg in te kopen (zelfs 1 op 1). Thuis van de plek waar we ons zo thuis voelen. Of je nou voor het eerst op deze plek komt of terug komt van weggeweest, iedereen voelt zich er denk ik thuis. Mèt of zonder beperking. Thuis van de plek waar we bekenden tegenkomen. Bekenden van vorig jaar, bekenden uit Groningen, bekenden van social media en mensen die we nog helemaal niet kennen maar na een praatje gelijk al bekend voelen. Bijzonder hoe deze plek mensen weet te verbinden.
Thuis van de plek waar wij genieten, uitrusten en ontspannen. Waar iedereen relaxed is en blij. Thuis van de plek waar je je terug kunt trekken in alle rust of juist de gezelligheid op kunt zoeken. Thuis van de plek waar we fijne gesprekken voeren en waar woorden soms niet nodig zijn. Thuis van de plek waar eigenaars Jeanine en Tim (en hun kinderen) voor je klaar staan. Thuis van de plek waar spontane etentjes en bbq’s ontstaan. Thuis van de plek waar wordt gelachen en wordt gehuild. Thuis van de plek waar alles oké is en alles kan. Thuis van de plek waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Thuis van de plek waar het een feestje is. Thuis van de plek waar de zon schijnt. Thuis van de plek waar fantastische vrijwilligers vol liefde en plezier onze kinderen vermaken en verzorgen. Thuis van de plek waar wíj volop vakantie vieren.
Thuis van camping Domaine de Puylagorge in het mooie Frankrijk!

Beelden zeggen soms meer dan 1000 woorden ❤️🌹

En route….
Tussenstop in Disneyland Parijs onder het motto ‘Gewoon doen!’
Domaine de Puylagorge – 7 jaar getrouwd, ziekenhuisavontuur met Morris, racewedstrijd rolstoel VS. fiets, BBQ en more…
Domaine de Puylagorge – nieuwe vriendschappen, zwemmen, ontspannen en gezellige etentjes
Domaine de Puylagorge – animatie
Domaine de Puylagorge – Precies dit is waarom we er zo van houden… De mooie woorden en foto’s van Erry ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *