Logeren

Logeren

Sinds Roos 1 op 1 begeleiding heeft in het logeerhuis gaat ze structureel logeren. Ook als ze niet zo lekker gaat… Het is fijn om te weten dat er altijd iemand in haar directe nabijheid is. Speciaal voor haar. Roos logeert een weekend per maand. Vaker lijkt niet te lukken, al zouden we dat best graag willen. Iets met te veel vraag en te weinig aanbod/ plek voor Roos haar doelgroep. Logeren is dus ook niet vanzelfsprekend en daarom zijn we blij dat we in ieder geval voor een weekend per maand een fijne plek hebben. Het logeerweekend voelt voor ons als een weekend vrij. Het ís een weekend vrij.

Ondanks dat Roos in een fijn logeerhuis logeert, lijkt een gastgezin met de mogelijkheid tot het opvangen van Roos aan huis ons fijner. Het voelt voor ons beter dan logeren in een instelling. O.a. het gemis van een nachtdienst die niet fysiek aanwezig is in het logeerhuis vinden we al vanaf het begin een groot ding. Maar ja, vind maar eens een fijne plek… ze zijn behoorlijk schaars.

Roos heeft er zin in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *