Teveel om over te schrijven…

Teveel om over te schrijven…

Ik zou kunnen schrijven over de medicatie die nu bijna is afgebouwd of over de extreem slechte en de extreem goede momenten die daar aan gekoppeld zijn. Ik zou kunnen schrijven over hoe ik Roos haar eerste losse tand er uiteindelijk tóch uit heb kunnen trekken of over hoe we ontdekten dat wiebeltand nummer twee zomaar weg was. Ik zou kunnen schrijven over dat ik sinds de zomervakantine weer drie in plaast van twee dagen werk en hoe ik daar een ritme en balans in probeer te vinden. Ik zou kunnen schrijven over hoe ik voor een paar weken terug als de dood voor de dood was toen het heel slecht met Roos ging (schiet nóg vol als daar aan denk). Ik zou kunnen schrijven over dat de medicinale cannabis nog steeds niet vergoed wordt door Menzis of over wat voor goeds de CBD met Roos doet. Ik zou kunnen schrijven over hoe Morris ons steeds weer blijft verbazen in zijn ontwikkeling of over hoe het met Jasmijn gaat in brugklas twee. Ik zou kunnen schrijven over hoe we dit afgelopen jaar het wonen naast mijn ouders hebben ervaren (want 14 augustus woonden we een jaar naast elkaar) of over het voelt om tante te zijn geworden van mijn lieve kleine nichtje Bo die eind september werd geboren. En ik zou kunnen schrijven over…

Genoeg stof om over te schrijven en toch lukt het me nu niet een geordend verhaal op papier te krijgen. Te veel chaos in mijn hoofd. En misschien is het zelfs de tijd van het jaar, want exact twee jaar geleden had ik hetzelfde ‘probleem’ (blog: writers-block).
Gek genoeg helpt schrijven mij juist om mijn hoofd leger te maken. Wellicht nu ik een start heb gemaakt, dat het me weer makkelijker afgaat.

Laat ik dan eerst maar gewoon beginnen met een heel kort en leuk berichtje….

We kunnen bíjna in de bus rijden!!!!
In augustus maakten we een proefrit en bestelden we een Ford Transit Custom bij Ford Boerhof in Groningen. Vorige week kregen we een telefoontje dat de bus geleverd was en afgelopen woensdag hebben Erik, Morris en mijn vader de bus naar Goor gereden. Daar gaat aanpasbedrijf Weersink de bus ombouwen en als het goed is, is de bus over twee weken klaar om in te rijden! Zo snel hadden we niet verwacht! We zijn super blij! Wordt vervolgd…
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *