Samen

Samen

Precies jaar geleden beleefden we een week om nooit te vergeten. We beleefden een prachtige vakantie in Villa Pardoes. Een week als compleet gezin. Samen…

Samen is een woord dat heel erg belangrijk is voor ons. Helemaal nu Roos alweer een poosje opgenomen is in het SEIN.
Samen is voor ons genieten met z’n allen. Nu even weer compleet.
Samen is alweer twee jaar wonen naast mijn ouders die zo ontzettend veel betekenen in de steun en zorg voor Roos (en ons). Samen komen we tegenslagen te boven, genieten we van de mooie momenten en helpen we elkaar. Niet in woorden uit te drukken, zo dankbaar.
Samen is voor ons met z’n allen op pad in onze prachtige aangepaste bus. Dit jaar zelfs weer samen op vakantie naar het buitenland. Naar camping Domaine de Puylagorge in Frankrijk. Wat beleefden we daar een bijzondere, heerlijke en normale vakantie!
Samen is voor ons ook spontane bezoekjes van of aan vrienden en familie. Of samen naar een festival, concert of ‘gewoon’ naar een kroeg.
Samen is voor ons met een fantastisch team van begeleiders, hulpverleners en behandelaars Roos de best mogelijke kwaliteit van leven bieden. Zo volgden we dit jaar o.a. een mooi traject met stichting Milo en leerden we Roos weer een stukje beter lezen. Wat laat ze een prachtige dingen zien met de fotoverwijzers en de oogbesturingscomputer.
Samen is voor ons het fijne contact dat we hebben met ‘collega zorgouders’. Aan een half woord hebben we genoeg. Zij begrijpen ons ècht, omdat ze weten hoe het is.
Samen is voor ons het mogen ontvangen van alle lieve woorden, steun en grote en kleine gebaren. Van bekenden en zelfs onbekenden. Het idee dat mensen meeleven en klaarstaan wanneer dat nodig is voelt goed.
Samen is steeds waar het om draait, waar we onze kracht uithalen, we ons verdriet en onze vreugde delen en waar we mee vooruit komen.
Samen is niet alleen….

Bedankt dat jullie er allemaal waren voor ons dit jaar!!!
Fijne feestdagen en doe vooral iets samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *