Onverwacht genieten

Onverwacht genieten

Roos mocht onverwacht een nachtje komen logeren in het logeerhuis, dus deden wij iets wat we al véél eerder hadden moeten doen, maar wat door een combinatie van zorgen, onvoorspelbare omstandigheden en Corona er niet van kwam… We brachten Morris onder bij oma en boekten een nachtje in het hotel van Thermen Bad Nieuweschans inclusief ontbijt en diner op de kamer en gebruik van de welness. Lang geleden dat we even met z’n tweeën weg gingen (zonder dat daar gelijk een bijeenkomst over epilepsie aan gekoppeld is…). En jemig… jemig de pemig… wat zijn wij hier gru-we-lijk aan het ontspannen en genieten!
Het personeel is super vriendelijk en gastvrij, het eten is echt heerlijk en onze huid is zo zacht als fluweel van het zoute water, de olie en de sauna.

Ontroerd raakten we van het lieve gebaar van de masseuse die mij een heerlijk ontspannen massage gaf. Tijdens de massage merkte ze op dat de spieren in mijn rug en schouders behoorlijk gespannen waren en automatisch kregen we het over de situatie thuis. Over Roos. Een mooi open gesprek.
Toen ik weer op de hotelkamer lag te relaxen ging de telefoon op de kamer en werd gevraagd of we even naar de receptie wilden komen. Erik liep die kant op omdat hij dacht dat het met het diner te maken had. Niet veel later kwam hij terug met de mededeling dat ik mee moest komen naar het Body&Beauty centrum vanwege een verrassing. Daar bleek dat de masseuse ons had gezocht omdat ze ons een waterbedmassage aan wilde bieden namens het resort. Blijkbaar was ze onder de indruk van ons verhaal… De tranen sprongen in mijn ogen. Zo ontzettend lief! We hebben genoten!! En wat zullen we vannacht heerlijk slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *