Villa Pardoes 2.0 door Morris

Villa Pardoes 2.0 door Morris

We gingen op 15 maart naar Villa Pardoes. Villa Pardoes is een magische plek waar kinderen met een ernstige beperking of die heel ziek zijn een mooie vakantie krijgen die ze nodig hebben en nooit meer zullen vergeten. Het is daar super mooi. We hadden daar de Nacht van de Dromenvangers. We hebben rondgekeken en gespeeld, gedanst en gezongen en gechilled. Er was super lekker eten en in ons appartement lag een mand met lekkere dingen en we kregen een dekentje en grappige slaapmaskers en een lichtgevende knuffelwolk. Er was een goochelaar die grappige goocheltrucs deed en er kwam een zanger optreden: Vinzzent. Bijna alles van de Nacht van de Dromenvangers werd georganiseerd door de Rooie Pannen. Dat is een school. Er waren ook nog 10 andere gezinnen, ook allemaal met een ziek kind of kind met een ernstige beperking.
De volgende dag (16 maart) mochten we naar de Efteling via een speciale ingang tegenover Villa Pardoes. In het begin waren we met z’n zessen: Arijet (de PGB-er), Jasmijn (mijn oude zus), Roos (mijn zus met een beperking), papa, mama en ik (de achtbanen fan). De eerste attractie was Max en Moritz. Ik ging met papa en Jasmijn in karretje Moritz. Daarna gingen we in de Fata Morgana. Roos ging ook mee. Het was een beetje eng want we moesten Roos snel in het bootje tillen. Daarna gingen we in Symbolica. De mooiste attractie. Roos en ik vonden het super mooi. En Jasmijn ook. Iedereen. Arijet, Roos en mama gingen daarna terug naar Villa Pardoes. Ik ging toen met papa en Jasmijn verder naar de Python. Het was de eerste keer dat ik in een achtbaan over de kop zat. Ik vond het spannend. Maar niet super spannend. We gingen ook in Joris en de Draak, de Halve Maen en nog meer attracties. Ik heb wel 20.000 stappen gelopen die dag. Om 18.00 uur moesten we afscheid nemen van Villa Pardoes. Ik miste Villa Pardoes gelijk en ik zal er nu nooit meer komen. Maar ik hoop dat heel veel andere gezinnen met een ziek kind ook naar Villa Pardoes kunnen! Het was superdepuperdeduper leuk en ik ga het nooit weer vergeten!

Groetjes Morris

P.s. Wil je een ziek kind aanmelden of een donatie doen aan Villa Pardoes? Klik dan HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *